Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesäpäivät 11.-12.6.2019 "Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta"

Lisätty 06.05.2019

KUTSU

STESOn kesäpäivät "Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta" 11. - 12.6.2019. Sairaalamaailman ja kuntien roolit tuloksekkaassa HYTE-työssä

Kaksipäiväinen seminaari järjestetään STESOn ja Kuopion kaupungin yhteistyönä, ja sen teemana on yhteistyö hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä (HYTE). Voit ilmoittautua joko molempiin tai vain toiseen seminaaripäivään. Myös etäyhteys mahdollinen. Linkki suoraan lähetykseen julkaistaan www.kuopio.fi/hyvinvointiseminaari sivulla lähempänä tapahtumaa.

Ensimmäisenä seminaaripäivänä, 11.6.2019, pureudumme sairaalamaailman rooliin ja mahdollisuuksiin väestön terveyden edistämisessä: Kuinka siirretään painopistettä korjaavasta toiminnasta ennaltaehkäisyyn ja kuinka yhteistyö kuntien kanssa toteutetaan?

Toisen seminaaripäivän, 12.6.2019, keskiössä on kunnan rooli hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Tavoitteena on pureutua hyvinvoinnin edistämiseen strategia- ja menetelmätasoisesti. Seminaarissa tarkastellaan myös muutoksia hyvinvoinnin kentässä sekä kannustetaan rohkeasti muutokseen ja tekemään yhdessä ”jottain toesiinnii”.

Katso seminaarin tarkempi ohjelma liitteenä ja myös osoitteessa: www.kuopio.fi/hyvinvointiseminaari

Kohderyhmä: Tilaisuuteen ovat tervetulleita STESOn jäsenorganisaatioiden, kuntien, järjestöjen ja eri yhteistyökumppanien edustajat sekä kuntalaiset, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä.

Seminaarit ovat maksuttomia. Lounas on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen seminaareihin 5.6.2019 mennessä: https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen11-12.6.2019seminaariin

Huomioithan myös muut tapahtumat, ks. ohjelma mm. Kuopio Tanssii ja Soi festivaali käynnistyy 12.6.2019

TERVETULOA!

Lisätietoja:

  • Pekka Puustinen, pekka.puustinen(at)kuh.fi, 044 717 9325